Yunex Traffic is een technologische onderneming met 230 gedreven medewerkers die passie hebben voor innovatieve en complexe projecten in de infrastructuur.

Wij ontwikkelen, realiseren en onderhouden IT-platformen, automatiseringsoplossingen en andere systemen voor bruggen, tunnels, keringen, sluizen en (water)wegen teneinde de kwaliteit van leven, de verkeersveiligheid en duurzaamheid te verhogen. Door samen te werken met onze opdrachtgevers en partners en naar elkaars belangen te luisteren, maken wij projecten succesvol.

Missie, Visie, Kernwaarden

Missie: Als ondernemer in de infrastructuur realiseren wij met onze technologische oplossingen een hogere kwaliteit van leven, een betere verkeersveiligheid en een duurzamere wereld.

Visie: In een snel veranderende wereld willen wij een betrouwbare speler zijn die met gedreven medewerkers de hoogste kwaliteit levert. We investeren in nieuwe samenwerkingsvormen met onze klanten en partners. Door de continue doorontwikkeling en vernieuwing van ons brede portfolio lossen wij met digitale technologie maatschappelijke uitdagingen op.

Kernwaarden: Veilig, Duurzaam, Betrouwbaar, Ondernemend, Innovatief.

Bedrijfsfilm Yunex Traffic