Waar de reis begint…

XTNT groeide van startup met een nieuwe kijk op verkeerskunde naar een gevestigde naam in de mobiliteitswereld. Ontdekken van mogelijkheden, in beweging zijn en mensen in beweging brengen is wat ons drijft.

Beweging zorgt voor vooruitgang, verbinding en ontmoeting

We reizen in 2022 weer vaker, met meer mensen en op meer manieren. Met een toenemende druk op onze wegen, fietspaden en sporen tot gevolg. Als we niets doen, loopt alles vast. Maar hoe vind je de juiste oplossingen in een wereld van steeds complexere mobiliteit? Dat vereist een bijzondere manier van kijken.

De kracht van XTNT is onze frisse, open blik. We zitten dicht op de mensen om te snappen wat ze nodig hebben. En zoomen uit om de verbinding te zien. Pas dan kan je de puzzel leggen en vind je de passende aanpak. Of het nu gaat om slimme toepassing van nieuwe technologie, het vinden van de juiste impuls voor gedragsverandering of een creatieve oplossing in het ontwerp.

Het ontdekken van mogelijkheden, dat is wat ons uniek maakt. We zijn een echt mensenbedrijf met een goede thuishaven voor onze medewerkers. Plezier in het werk staat bij ons hoog in het vaandel. Vanuit die veilige basis durven we net wat meer: een gekke gedachte of een scherpe reflectie. Wij zijn nieuwsgierig, oprecht en bevlogen.

Samen maken we het verschil

We werken nauw samen met onze opdrachtgevers, partners, elkaar en met de samenleving. Want complexe problemen los je niet alleen op, dat doe je samen. Pas als je je oprecht verdiept, kom je verder. Dan zie je opeens waar het echte probleem ligt, hoe je kennis slim combineert, hoe je mensen én organisaties een bepaalde kant op kunt bewegen. Dan kom je met oplossingen die het verschil maken.

We helpen de boel in beweging te brengen. Zodat we met onze partners nieuwe wegen verkennen, onze opdrachtgevers initiatieven succesvol van de grond krijgen en de reiziger andere keuzes maakt om op zijn of haar bestemming te komen. We bouwen mee aan een meer verbonden wereld waarin iedereen zich vrij kan bewegen.