TriOpSys is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van mission critical IT-systemen, ofwel bedrijfskritische softwaresystemen die nooit uit mogen vallen.

Voorbeelden zijn verkeer- en alarmcentrales (te land, ter zee en in de lucht), berichten- en commandocentrales en meldkamers. Onze werkzaamheden zijn verdeeld over drie domeinen: Traffic Management, Public Safety & Security en Defence & Space.

De missie van TriOpSys, zowel voor haar klanten als personeelsleden, bevat:

  • Het adviseren over, bouwen en beheren van hoogwaardige automatiseringssystemen, die een essentiële rol spelen in de bedrijfsprocessen van onze klanten
  • Het bieden van een inspirerende en vernieuwende werkomgeving
  • Het realiseren van langdurige en hechte relaties met onze personeelsleden en klanten

Deze missie vertaalt zich in de praktijk naar een cultuur, waarin we zeggen waar het op staat, zowel richting klanten als personeel en toeleveranciers. Niet eromheen draaien, maar ‘to the point’ zijn, ook als het om minder goed of ronduit slecht nieuws gaat.

Binnen het verkeer en mobiliteitsdomein (Traffic Management) is TriOpSys een partij die uitblinkt door het helpen definiëren van de doelarchitectuur en componenten te integreren en praktisch werkend te maken. Met als resultaat dat de klant haar business rendement eruit haalt. Thema’s als innovatie, systeem integratie en data handling / verrijking lopen als een rode draad door onze diensten. Altijd weer in combinatie met 24/7 missie-kritische operatie.

TriOpSys speelt een belangrijk rol in:

  • Talking Traffic initiatieven
  • Vaarweg en Scheepvaart Management in de natte sector
  • Verkeers Management in de droge sector
  • Smart Cities

TriOpsys werkt ook vaak mee in samenwerkingsverbanden om met gelijkgestemde partners de klant een gezamenlijke oplossing te bieden.