Als een leidende aanbieder van transportoplossingen, geven wij vorm aan verbonden mobiliteit

Siemens Mobility is al meer dan 160 jaar toonaangevend op het gebied van duurzame, betrouwbare en veilige transportoplossingen.

Mobiliteitsoplossingen voor een betere toekomst

Door de megatrends verstedelijking, digitalisering, globalisering en demografische veranderingen zal de vraag naar mobiliteit sterk aantrekken. Tegelijkertijd wordt het steeds belangrijker om klimaatverandering en het schaarser worden van natuurlijke recources een halt toe te roepen en een duurzame, levenswaardige toekomst mogelijk te maken. Het is een kernambitie van Siemens Mobility om resoluut te handelen en duurzaamheidsstandaarden in te voeren, die tot CO₂-reductie en dematerialisatie in de totale waardeketen voor mobiliteit leiden.

Focus op ons wereldwijd portfolio

Onze kerngebieden zijn rollend materieel, spoorwegautomatisering en elektrificatie, turnkey systemen, intelligente verkeerssystemen, evenals gerelateerde diensten. Wij innoveren voortdurend ons portfolio voor onze klanten.

De mobiliteitsomgeving wordt vandaag en in de komende decennia gevormd door drie megatrends: klimaatverandering, bevolkingsgroei en digitalisering.

Deze trends vragen om naadloze, duurzame, betrouwbare en veilige transportoplossingen om straks een hoge levenskwaliteit te kunnen garanderen voor 9,6 miljard mensen. Die mensen zullen naar het perfecte transport streven, van de first tot de last mile.

Digitalisering helpt ons deze trends onder de knie te krijgen en om de manier waarop we reizen continu te kunnen aanpassen. We innoveren voortdurend ons portfolio om de toekomst van mobiliteit vorm te geven: rollend materieel, spoorwegautomatisering en elektrificatie, intelligente verkeerssystemen, gerelateerde diensten en turnkey-projecten.