Met ruim 20 jaar ervaring is Rietveld een toonaangevende, internationaal opererende onderneming op het gebied van fleetmanagement in de transportbranche.

De Route naar Rendement

Onze Efficio Boordcomputers gecombineerd met ons fleetmanagementsysteem EasyTrack zijn belangrijke schakels om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren, wat bijdraagt aan structurele stijging van de efficiency en een groei van het bedrijfsrendement.

Modulaire opbouw

De modulaire opbouw van EasyTrack zorgt ervoor dat het systeem in vele toepassingen en branches ingezet kan worden. Het uitgebreide pakket varieert van eenvoudige track & trace toepassingen tot high-end boordcomputeroplossingen.

Lean & Green met EasyDrive

Brandstofbesparing en duurzaam ondernemen zijn de uitgangspunten van EasyDrive. EasyDrive maakt het mogelijk om rijgedrag te analyseren en realtime feedback te geven aan uw chauffeurs, zodat zij zo zuinig mogelijk rijden. Dit bespaart brandstof- en onderhoudskosten én vermindert de CO2-uitstoot.
Ook draagt Rietveld bij aan verbetering van het milieu als actieve deelnemer van het project ‘Slimme vrachtwagens rondom Schiphol’. In samenwerking met de Provincie Noord-Holland zijn daar 53 slimme stoplichten geplaatst die communiceren met de boordcomputers van Rietveld. Het doel hiervan is betere verkeersdoorstroming, minder brandstofverbruik en lagere CO2-uitstoot.

Over Rietveld

Rietveld biedt oplossingen voor onder andere de transportbranche, grond- weg en waterbouw en de bouwnijverheid. Rietveld onderscheidt zich in de markt als totaalleverancier met alle disciplines onder één dak. Door zowel research en development, projectmanagement, helpdesk en aftersales in eigenbeheer te houden staan wij garant voor korte communicatielijnen en flexibiliteit. Dit in combinatie met onze no-nonsense mentaliteit maakt, dat wij onze klanten altijd maatwerk kunnen bieden met één of meerdere van onze oplossingen.