Louwman Group is een familiebedrijf, opgericht in 1923, en behoort met ruim 90.000 autoverkopen per jaar tot de grootste automotive bedrijven in Europa.

Vanuit deze solide basis ontwikkelt Louwman Group zich als brede mobiliteitsaanbieder om de huidige en toekomstige mobiliteitsbehoeftes van haar klanten in te vullen.

Bij Louwman Group werken wij vanuit onze missie: Passie om mensen te bewegen. Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Hierbij hanteren we de volgende vier kernwaarden: Gedreven door de klant, blijven verbeteren, verantwoordelijkheid voelen en samen zijn we Louwman.

Ook als aanbieder van zorghulpmiddelen en mobiliteit op maat heeft Louwman Group (met Welzorg en RSR) een toonaangevende positie in Nederland.

Louwman Group blijft zich ontwikkelen in de mobiliteitsmarkt door uitbreiding en deelnemingen in: Auto.nl, Driven, Fietsvoordeelshop, Mobility Invest Group en autodeelbedrijf WeGo. Bij Louwman Group zijn ongeveer 2.950 medewerkers actief in Nederland, België, Denemarken, Zweden en Tsjechië.