Ecorys is een van de grootste advies- en onderzoeksorganisaties in Europa voor economische, sociale en ruimtelijke ontwikkeling.

Met ons werk willen we een zinvolle bijdrage leveren aan maatschappelijke thema’s. Wij bieden wereldwijd onderzoek, advies en projectmanagement en zijn gespecialiseerd in economische, maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkeling. We richten ons met name op complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken en bieden opdrachtgevers in de publieke, private en not-for-profit sectoren een uniek perspectief en hoogwaardige oplossingen.

We zijn trots op onze 80-jarige bedrijfsgeschiedenis. Onze belangrijkste werkgebieden zijn: economie en concurrentiekracht; regio’s, steden en vastgoed; energie en water; transport en mobiliteit; sociaal beleid, bestuur, onderwijs, en gezondheidszorg. Wij hechten grote waarde aan onze onafhankelijkheid, integriteit en samenwerkingspartners. Ecorys-medewerkers zijn betrokken experts met ruime ervaring in de academische wereld en adviespraktijk, die hun kennis en best practices binnen het bedrijf en met internationale samenwerkingspartners delen.

Sound analysis, inspiring ideas is voor ons meer dan alleen een bedrijfsslogan. Het geeft weer wat werken bij Ecorys inhoudt. Sound analysis staat voor de kwaliteit en grondige aanpak van ons onderzoek, inspiring ideas geeft aan dat wij meer willen bieden dan slechts een antwoord op een vraag. Vanuit onze kennis en ervaring denken wij na over het maatschappelijke belang van ons werk.