In 1995 is Clifford Electronics Benelux BV opgericht om de producten van Clifford te verkopen en commerciële en technische ondersteuning te bieden aan het dealernetwerk.

Clifford is nummer één op het gebied van autobeveiliging; maar liefst 92% van alle patenten uit deze branche staat op naam van Clifford. Zo is Clifford onder andere de uitvinder van de handzender.

Wat Doen Wij?

Tegenwoordig zijn wij totaalleverancier van hoogwaardige auto-elektronica en alarmsystemen en van de beste voertuigvolgsystemen en terugvindsystemen. Wij regelen alles: van installatie tot nazorg. Voor al onze producten bieden we bovendien een hard- en software platform, technische ondersteuning en ontwikkeling en hebben we een helpdesk.

Waarom Doen Wij Dat?

Wij willen voertuigen veiliger, intelligenter en comfortabeler maken. Dit doen wij door ze te voorzien van kwalitatief hoogwaardige beveiligings- en waarschuwingssystemen die rijtaakondersteunende diensten leveren. Geen overbodige luxe als je naar de cijfers kijkt: in 2010 werden er in Nederland 17.189 auto’s gestolen en vielen er in het verkeer 18.420 gewonden en 640 doden. Met onze systemen dragen wij graag bij aan een verlaging van deze aantallen.

Voor Wie Werken Wij?

Wij verkopen onze producten via een netwerk van meer dan 200 inbouwspecialisten en grote merkdealers. Bovendien werken we samen met de overheid, verzekeraars en (transport)bedrijven aan innovatieve projecten op het gebied van telematica. We ontwikkelen voor hen tailormade oplossingen.