Van advies uitbrengen en verkeersplannen maken tot het plaatsen van een wegafzetting. We zijn dé expert in verkeersmaatregelen. Al 30 jaar. Veiligheid staat voor BUKO Infrasupport voorop. Op elke locatie en bij elk project.

ONZE MISSIE

De doorstroming en veiligheid bij tijdelijke verkeerssituaties optimaliseren en daarmee een bijdrage leveren aan een hogere verkeersveiligheid voor weggebruikers en wegwerkers: Samen onderweg naar veiligheid.

ONZE VISIE

BUKO Infrasupport is hét aanspreekpunt voor tijdelijke verkeersmaatregelen. Dit doen we met betrokken vakmensen, een klant- en resultaatgerichte aanpak en kwalitatief goed materieel. Altijd met een hoge veiligheidsstandaard en oog voor de continu veranderende wereld.

ONZE KERNWAARDEN

Onze kernwaarden zijn ook wel onze 5 strategische pijlers. Deze pijlers bepalen het succes van BUKO Infrasupport.

BETROKKEN VAKMENSEN

Vakmensen die het klappen van de zweep kennen én als het nodig is een stap harder lopen. Mensen met karakter en hart voor de zaak. Die willen investeren in hun ontwikkeling. Samen werken we aan werkplezier omdat we daarmee als één team onze doelen kunnen nastreven. Het succes van ons bedrijf is het resultaat van samenwerken.

KLANT- EN RESULTAATGERICHTE AANPAK

We investeren in klantrelaties met oog voor maximaal resultaat. We luisteren naar wat de klant écht wil. We kijken altijd wat er beter kan. Voor de klant én voor BUKO. Zonder risico’s voor vlug gewin. Zo bouwen we aan succesvolle langetermijnrelaties.

KWALITATIEF GOED MATERIEEL

We zien toe op veilig, schoon en nieuw materieel. Vroegtijdig mankementen signaleren. Slim oplossen en voldoen aan de norm. Blijven ontwikkelen en investeren. Zodat onze vakmensen én onze omgeving altijd kunnen rekenen op betrouwbaar materieel. Zo borgen we een professionele én veilige werkomgeving.

HOGE VEILIGHEIDSSTANDAARD

Veiligheid is het allerbelangrijkste. Altijd. Wij werken veilig of niet. We maken onveilig gedrag bespreekbaar. We kijken verder dan de waan van de dag en zijn ons voortdurend bewust van risico’s. Deze slim en veilig beheersen. Met elkaar. Zodat iedereen aan het einde van de dag weer veilig thuiskomt. Dát is ons doel.

OOG VOOR DE CONTINU VERANDERENDE WERELD

We kijken altijd of het zuiniger, efficiënter en beter kan. Meewerken aan een duurzamere toekomst. Gebruik maken van de nieuwste technieken. Inspelen op kansen en ontwikkelingen. Om daarmee de continuïteit van ons bedrijf zeker te stellen.