Arcadis is de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en consultancyorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving.

Met de toepassing van onze diepe marktsectorkennis gecombineerd met ontwerp, consultancy, engineering, project- en management diensten werken we samen met onze klanten aan uitzonderlijke en duurzame resultaten. Wij zijn met 28.000 mensen en richten ons in meer dan zeventig landen richten op het verbeteren van de kwaliteit van leven.

Mobiliteit

Transport en infrastructuur zijn essentieel voor het dagelijks functioneren van miljoenen mensen. De uitdaging groeit, de verstedelijking neemt toe, de budgetten krimpen en de kwetsbaarheid van het milieu komt steeds duidelijker tot uiting. Dat vraagt om innovatieve ideeën voor een geavanceerde infrastructuur die past bij de behoeften van de bevolking. Ons vermogen om te denken in transformatie en onze expertise in weg- en railverbindingen geven onze klanten het vertrouwen dat wij prestaties verbeteren en gemeenschappen met elkaar verbinden. In Nederland, Europa en in de andere delen van de wereld.

Veiligheid, kwaliteit en doeltreffendheid staan centraal in al onze activiteiten. De ontwerpen voldoen technisch aan de hoogste veiligheidseisen ter wereld. En bij het vormgeven van de projecten zorgen we voor evenwicht met de natuurlijke leefomgeving.

Wij werken nauw samen met publieke en private klanten aan hoogwaardig en betrouwbaar openbaar vervoer en aan de verbetering van spoor, stations en transferia. Net als de ontwikkeling van belangrijke knooppunten en het wegennet. Technologische, financiële en sociale ontwikkelingen veranderen de aard en aanpak van mobiliteitsvraagstukken. Life cycle kosten vormen steeds vaker het uitgangspunt en private financiering is een reëel alternatief. De engineering verandert ingrijpend door het toepassen van Bouwwerk Informatie Modellen (BIM). Arcadis biedt integrale, innovatieve en realistische oplossingen op het gebied van gedragsbeïnvloeding, ontwerp, aanleg, beheer en inpassing in de omgeving.