Andes is leverancier van innovatieve geografische software voor B2G en B2B.

Het LTC platform van Andes helpt overheidsorganisaties en haar stakeholders om werkprocessen met een geografische component te optimaliseren en communicatie te verbeteren.

LTC Wegwerkzaamheden & Evenementen geeft de wegbeheerder grip op de invoer, het beheer en de communicatie van werkzaamheden aan de weg. Dit heeft als doel het verbeteren van de afstemming met betrokken partijen en communicatie naar weggebruikers.

LTC Meldingen & Vergunningen is specifiek ontwikkeld om het procesmanagement tussen enerzijds netbeheerders, nutsbedrijven of grondroerders en anderzijds wegbeheerders te optimaliseren. De applicatie automatiseert het gehele proces vanaf de eerste aanvraag tot aan de financiële afhandeling, met als doel om de aanvragen efficiënter te verwerken en inzicht te krijgen in alle werkzaamheden.

Andes levert naast LTC een veelzijdig aanbod van location enabled services. Enkele voorbeelden:

  • Multimodale routeplanner; reisplanner die multimodale routes plant voor fietsers, automobilisten en gebruikers van het OV. Ook gecombineerd. De routes worden tegelijkertijd berekend, op basis van de actuele situatie op de weg, zodat de reiziger zelf de meest efficiënte vervoerswijze kan kiezen.
  • Developer Services; softwarecomponenten die eenvoudig ingepast kunnen worden in bestaande informatiesystemen, ook van derden. Routeplanning, Geocoding en Mapping zijn standaard beschikbaar als bouwstenen voor de ontwikkeling van softwareapplicaties en kunnen zowel autonoom als complementair gebruikt worden.