Het expertisecentrum Smart Mobility van Antwerp Management School ondersteunt en begeleidt bedrijven, lokale overheden en mobiliteitsaanbieders bij hun plannen om duurzame, innovatieve mobiliteit te creëren voor zowel personen- als goederenvervoer.

Via onderzoek en ontwikkelingsprojecten gebaseerd op de drie pijlers ‘People, Planet and Profit’, ontwikkelt en implementeert het expertisecentrum nieuwe kennis die burgers wereldwijd ten goede zal komen.

Om deze kennis te ontwikkelen en innoverende oplossingen voor te stellen, werkt Smart Mobility nauw samen met de andere expertisecentra binnen AMS. Deze centra leveren inzichten in HR, IT, strategie, innovatie, enz. Dankzij deze multidisciplinaire aanpak geniet het expertisecentrum van een unieke set vaardigheden om innoverende modellen voor duurzame mobiliteit te creëren.

Het expertisecentrum Smart Mobility is actief op 3 fronten:
1. Onderzoek doen naar en/of de ontwikkeling van innovatieve mobiliteitsoplossingen. Hiervoor doen wij beroep op onze eigen ervaringen en expertise en op de kennis uit ons brede netwerk.
2. Klanten ondersteunen via advies op maat. De kennis en expertise opgedaan via onze onderzoeksprojecten wordt ingezet om klanten te adviseren in het oplossen van hun mobiliteitsprobleem
3. Opleiding geven aan ervaren professionals of pas afgestudeerden via masterclasses, workshops of een fulltime masteropleiding

Meer info? Zie www.antwerpmanagementschool.be/onderzoek/expertisecentrum-smart-mobility/
Of mail naar smartmobility@ams.ac.be